bert daniel

Bert Haandrikman en Daniel Dekker starten met hun nieuwe MAX-programma’s op NPO Radio 5

Vanaf maandag 5 oktober 2020 zijn er 2 gloednieuwe radioprogramma’s te horen bij MAX op NPO Radio 5. Bert Haandrikman presenteert elke werkdag de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman! en Daniel Dekker is elke werkdag tijdens de lunch te horen met Lunch Lekker met Daniel Dekker

Goeiedag Haandrikman!

Bert Haandrikman loopt de zon tegemoet en presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5. Met in zijn gloednieuwe programma; het laatste nieuws en bijzondere verhalen. In De puzzelparade maken luisteraars kans op persoonlijke spullen uit het huis van Haandrikman. Verder: De grootste verjaardagskalender van Nederland -met daarop alle vrienden van de show-, De brievenbus en natuurlijk veel lekkere liedjes.

Vanaf 5 oktober elke werkdag, 06.00 – 09.00 uur, NPO Radio 5 

Lunch Lekker met Daniel Dekker

Schuif aan voor een lunch vol muziek en plezier tijdens Lunch Lekker met Daniel Dekker! Met elke werkdag de mooiste Evergreens en hits van eigen bodem, maar ook interessante gebeurtenissen in ons land komen aan bod. Muziekkenners die het origineel van een kopie weten te onderscheiden kunnen meespelen met DubbelDekker en maken daarmee kans op unieke prijzen. En we eren om de maand samen De Gouden Helden van de Nederlandse muziek. Met daarin alle artiesten die iets belangrijks betekenen voor de Nederlandse muziek. Zij worden muzikaal beloond, en dat maar liefst een maand lang!

Vanaf 5 oktober elke werkdag, 12.00 – 14.00 uur, NPO Radio 5. 

Geef een reactie

Reacties (21)

 1. Nora51 says:

  Ik hoop één ding. Dat de beide heren zich houden aan het format van Radio 5.

  Radio 5 is opgericht voor de ouderen en ook nu komen er nog tv-spotjes voorbij dat het de zender is met muziek uit de 60’s en 70’s. Bovendien is Omroep MAX de specifieke ouderenomroep.

  Ik verwacht dan ook dat minstens 75% van de gedraaide muziek uit deze periode (60’s en 70’s) zal komen. Aangevuld met mooie 50’s muziek en een enkele rustige nieuwere plaat.

  Ik hoop ook van harte dat het niet van die kinderachtige programma’s worden als Je dag is goed. Wat mij betreft mag de sfeer meer terug naar die van Wekker Wakker.

  Ik wens de beide heren veel succes met hun nieuwe programma’s en ga ervan uit dat ze vooral ook aan de wat oudere luisteraars denken.

  1. Focusje says:

   Ik ben het helemaal eens met Nora51.. ik was tegenwoordig afgehaakt bij Jeroen. Het gaf me geen Max gevoel!
   Bert en Daniël doen jullie best om mij weer het Max gevoel terug te krijgen.
   Succes!

  2. Aitie says:

   Ik vind het een vooroordeel beide heren hebben hun kwaliteit al laten horen en zien en ben de mening dat ze moeiteloos in het progamma vloeien!!!!
   Ben er absoluut niet bang voor nogmaals met zoveel ervaringen als deze heren meebrengen wil ik er helemaal niet aan denken dat ze niet zouden passen!
   Ik verheug me er op!!

 2. Buxus says:

  Ben het helemaal eens met Nora51 ben blij dat jeroen weg is met zijn geschreeuw nu tineke nog en ik ben helemaal weer terug bij radio 5.
  Buxus

 3. hoog42 says:

  Helemaal eens met bovenstaanden- Het is al langere tijd zo,dat er meer “nieuwere muziek gedraaid wordt,dan de Gouwe Ouwe,waar Radio5 zijn luisteraars aan te danken heeft.Ik hoop dat er wat meer 60-en 70-er muziek gedraaid gaat worden,maar heb er eerlijk gezegd een hard hoofd in……

 4. Nippert says:

  Ik vind het jammer dat Jeroen weg is maar Bert is een goede vervanger En Daniël prima maar wat is het max gevoel omroep max is er voor de wat oudere luisteraars maar niet alleen voor hoog bejaarden dus in sommige programma’s mag best een beetje vaart in zitten en wat Jeroen betreft gelukkig straks op radio 2 te horen

 5. Jollie67 says:

  In reactie op de anderen hierboven, Heerlijke programmering, doordeweeks overgeschakeld naar NPO5, en voor ik het weet is de ochtend voorbij, gezellig 🙂

 6. simon55 says:

  Omroep voor ouderen dacht ik. Moet ik k nu iedere dag om 05.45 uur op , om te luisteren naar Bert ? Dacht het niet . Ruim die Dekker maar op , en anders gaat die maar in de vroege ochtend slap kletsen. Geef mij Bert maar , naar Dekker luister ik zeer zeker niet , en dan voor mij einde radio 5

 7. Hollie says:

  Welk programma is er elke dag tussen 9 en 10 uur

  1. Nippert says:

   Arbeidsvitaminen is nu van 9 tot 12

 8. Fransjes says:

  Ik ben het helemaal eens met Nora51 ook ik ben al helemaal afgehaakt bij Jeroen. Wat kan die man dom praten en de platen die hij draait horen totaal niet bij een oudere omroep. Ik hoop dat deze nieuwe heren rekening gaan hoeden met een wat ouder publiek. Bert en Daniel ik wens jullie veel succes en onthou dat jullie voor een ouder publiek draaien.

 9. Jan den Uijl says:

  Eindelijk eens een normaal programma tussen 6.00 en 7.00 i p v alleen maar muziek. En wat Daniel betreft, hem ken ik niet, dus ik laat me verassen wat hij brengt en wat Bert zal brengen, daar zit ik niet over in.

  Max is inderdaad een ouderen oproep, wat ik bovenstaande reacties lees, lijken wel 80+ luisteraars, 60+ er luistert ook naar Radio 5.

  1. Mikey says:

   Ho ho… Jan! 50 plussers luister ook hoor Hahaha .. en ik weet zeker dat de groep van luisteraars nog vele malen groter is ! Groeten en veel luisterplezier .. ?

 10. Syswerda says:

  Radio 5 is jaren geleden al totaal verpest.
  In september 2006 is radio 5 als ouderen zender gelanceerd door Kees Toering en het was
  geweldig ik genoot ervan van de muziek van de jaren 60, 70’en eind jaren 50 want dat werd
  er gedraaid.
  Daar is nu 14 jaar later niks meer van over.
  Enkele hotepetoten bij de NPO meenden dat er vernieuwd moest worden aan de luisteraars
  werd niet gedacht en marionet Bosman moest het maat ten uitvoer brengen evenals
  de zender manager overbodige functie wat doet deze knaap de godganselijke dag.
  De omroepbazen waaronder Jan Slachter stonden erbij en keken ernaar en deden niets.
  De jaren 60 en 70 waar men de mond vol van heeft ik heb tot nu geluisterd 15.45 u komt niets van
  terecht.
  Welk poppetje je er ook neer zet zolang de top het beleid bepaald en zonder rekening te houden met de luisteraars veranderd er niets.
  Men zit alleman uit dezelfde vijfer te vissen en de luisteraar wordt in de steek gelaten.
  Kwalijke zaak.

  Eling

 11. isidro says:

  Wat een heerlijkheid dat beide heren op Radio5 zitten, een zeer prettig stemgeluid en niet als je ’s morgens naar het nieuws hebt geluisterd meteen de radio weer uitzetten omdat je denkt dat je naar Veronica zit te luisteren.
  Heren welkom met jullie programma’s en ik hoop dat jullie het nog lang mogen volhouden.
  KLASSE

 12. Nelleke reageert says:

  Ben heel blij met deze heren op radio 5. Eindelijk verlost van “je dag is goed” met zijn presentator. Dat was echt geen presentator voor radio 5. Hij voldoet meer aan de behoeften van radio 2. Ik wens Jeroen veel succes op radio 2. De beide andere heren kennen we al van radio 5, prima keus!

 13. hoog42 says:

  Blijf erbij dat de echte nostalgische muziek weinig gedraaid wordt. Ja,ik ben 76-jaar,maar ik luister al vanaf het begin-er is weinig over van de echt oude muziek,ik vind de hedendaagse muziek soms best goed te beluisteren,maar zou het zo fijn vinden als de muziek uit mijn “jeugd”ook eens voorbij komt. Helaas gebeurt dat nauwelijks meer….

 14. Xerxes says:

  Ik hoop dat de Heren het ontspronkelijke
  opzet van radio 5 voortzet met muziek nostalgie.
  Was een beetje afgehaakt met Jeroen zijn gelul en ook het drukke gedoe van Haandrikman.
  Ben van het eerste uur al lid van Max en hoop dat de muziek van Max wordt gedraaid voor diegene waarvoor Radio 5 is opgestart.

 15. hj50 says:

  zo lang ze de luisterlaars belangrijk vinden als zich zelf
  maar ik heb het gevoel af en toe dat ze zich zelf vip in plaats van de luisterlaars
  als je toch terug in de tijd wil gaan
  ik weet niet of er nog banden zijn van muziek terwijl uw werk
  is van heel lang geleden dik 55 j
  mev de Nooi weet er alles van denk ik

 16. Poppethe says:

  Graag wil ik omroep Max een compliment maken over de switch in de ochtend programma’s. Ik kan nu weer rustig wakker worden! En 3 uur arbeidsvitaminen is fantastisch! Ik geniet ervan .Ook Daniel Dekker is leuk om naar te luisteren.
  Dank!
  En ik ben het helemaal eens met de stelling van Nora op 2 oktober.
  Het is een zender voor ouderen en daar moet zowel de presentator als de muziek op aangepast zijn.

 17. Ogohogoh says:

  Fantastisch zoals Nora51 het heeft verwoord. Volledig mee eens. Periode Henk Mouwe en Manuela Kemp, dat was heel aangenaam om naar te luisteren. Hoop dat het nu ook ook weer in die trend doorgaat, rustige muziek . Beste man Jeroen, maar zijn presentatie en muziek keuze… nee paste echt niet op radio 5.
  Er is nog altijd een heel grote groep mensen die muziek van de jaren 50, 60 en 70 hoog waardeert. Dus hoop ik dat deze groep de Radio 5 weer kan waarderen. Anders, helaas eigen muziekvoorkeur via spotify.