stef bos

Evergreen Top 1000 Concert van Stef Bos te volgen via livestream

Op 14 december 2020 zingt Stef Bos liedjes uit de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5 in theater De Flint in Amersfoort. Om zoveel mogelijk mensen van het optreden te laten genieten wordt het concert ook uitgezonden op de website van NPO Radio 5.

Liedjes uit de Evergreen Top 1000

Tijdens het concert zal Stef Bos een aantal liedjes uit jongste editie van de Evergreen Top 1000 zingen. De Evergreen Top 1000 wordt elk jaar door de luisteraars van NPO Radio 5 samengesteld en is daarna een week lang te horen op de zender.

Gekozen nummers

De nummers die Bos speelt zijn gekozen door 30 luisteraars van NPO Radio 5 die op 14 december ook live aanwezig zijn bij het concert. Om hierbij te kunnen zijn hebben luisteraars zich moeten opgeven via de website van NPO Radio 5. Stef Bos speelt de gekozen nummers uiteraard niet klakkeloos na, maar probeert er samen met zijn band wel een eigen draai aan te geven.

Livestream

Bent u niet 1 van de 30 gelukkigen, maar wilt u het Evergreen Top 1000 concert wel graag bijwonen? Dat kan virtueel via de livestream op de website van NPO Radio 5. Deze is vanaf 16.00 uur online.

(Bron: NPO Radio 5)
(Beeld: Ben Houdijk)

Geef een reactie