Concert Frank Boeijen live te horen op NPO Radio 5

Bent u op 14 augustus niet bij het door NPO Radio 5 georganiseerde concert van Frank Boeijen, maar wilt u wel graag meegenieten van de muziek? Dat kan, want om 21.30 wordt zijn show live uitgezonden op NPO Radio 5.

Live op NPO Radio 5

Na meer dan een maand volop in het teken van het zomerseizoen te hebben gestaan komt de zonnige zomermaand van NPO radio 5 op 14 augustus ten einde. Niemand minder dan Frank Boeijen sluit de maand af met een tweetal concerten in natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Hij heeft respectievelijk om 19.15 en 20.30 uur een show. Die laatste wordt dus live uitgezonden op NPO Radio 5.

Na afloop van de show wordt er nagepraat over het concert en de zomermaand van de radiozender. Dit gebeurt onder meer door MAX-dj Bert Haandrikman, die u elke maandag tot en met donderdag hoort in zijn programma Haandrikman! De afsluiting van de NPO Radio 5-zomermaand duurt tot 06.00 uur, waarna er direct wordt geschakeld met MAX-dj jan Rietman met zijn show Wekker-Wakker-Weekend! Normaal begint dit programma altijd om 07.00 uur, maar dit keer is dat dus al om 06.00 uur.

Over Frank Boeijen

Frank Boeijen treedt eind jaren 70 voor het eerst op met zijn band Frank Boeijen Groep. In de jaren 80 scoort deze band veel hits, waaronder Zwart Wit, Kronenburgerpark en Linda. Aan het begin van de jaren 90 gaat Frank Boeijen solo verder en in 1991 verschijnt zijn eerste soloalbum: Wilde Bloemen. Sinds die tijd zijn er nog 20 andere platen met zijn naam erop verschenen. Naast soloplaten maakt Boeijen ook albums met andere artiesten. Zo is hij onderdeel van het muzikale collectief Aardige Jongens, bestaande uit Boeijen, voormalig Doe Maar-lid Henny Vrienten en Nits-voorman Henk Hofstede.NPO Radio 5 is te beluisteren via de DAB+ radio of nporadio5.nl.

Geef een reactie