stef bos

De MAX! en Bert Haandrikman live bij NPO Radio 5 Vakantieconcert met Stef Bos

Op 27 augustus 2021 organiseert NPO Radio 5 het NPO Radio 5 Vakantieconcert met Stef Bos. MAX-NPO Radio 5-programma De MAX! zendt live uit vanaf de locatie waar dit concert wordt gehouden, het openluchttheater in Heeswijk Dinther. MAX-dj Bert Haandrikman is ook aanwezig voor een voor-en nabeschouwing.

De MAX!

Het concert van Stef Bos is live te volgen via NPO Radio 5 en zal om 21.00 uur beginnen. In de aanloop naar dit concert zendt De MAX! tussen 18.00 en 20.00 uur uit vanaf locatie. Henkjan Smits en Manuëla Kemp spelen dan een speciale ‘Ik zie door de bomen het Stef Bos niet meer’-quiz, waarbij luisteraars de liedjes van Stef Bos moeten herkennen tussen andere nummers door.

Bert Haandrikman

Bert Haandrikman neemt daarna het stokje over en zal een voorbeschouwing doen op het concert van Stef Bos. Na het concert zal Bert opnieuw te horen zijn op NPO Radio 5. Tijdens de show zal Bos een nummer zingen dat hij speciaal voor een aantal luisteraars van NPO Radio 5 heeft geschreven. Bert spreekt na afloop met 2 van de mensen wiens verhaal als inspiratiebron gelden voor dit lied.

Vakantieconcert volgen

Het NPO Radio 5 Vakantieconcert is, zoals gezegd, te beluisteren via NPO Radio 5 zelf, maar u kunt het ook volgen via de site van de zender. Daar kunt u het concert niet alleen horen, maar ook bekijken. Het hele optreden wordt immers ook vastgelegd op beeld.

(Bron: redacties De MAX, Goeiedag Haandrikman!)
(Beeld: Ben Houdijk)

Geef een reactie