Duur 07:12
Gepubliceerd op 23 februari 2017

Winnifred en Hans Samen naar Klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Donderdag 23 februari 2017 zijn Winnifred (57) en Hans (57) samen naar klassiek geweest in Amsterdam.

De Avond van de Filmmuziek

Koppel datingspel

Winnifred woont in Amsterdam. Zij vindt zichzelf een enthousiaste dame en houdt van wandelen, films, dansen, naar muziek luisteren: van klassiek tot pop.

Hans woont ook in Amsterdam. Hij houdt van wandelen, lezen, films Afrikaanse percussie en van heel veel klassieke muziek.

Donderdag 23 februari is het MAX Avondconcert live aanwezig in het Concertgebouw in Amsterdam. Daar vindt de vierde editie van De Avond van de Filmmuziek plaats. Het Metropole Orkest speelt de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Winnifred en Hans het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 2 maart 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer