iDEAL

Digitips over DigiD, internetbankieren via mobiel en betalen via iDEAL

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige digitips over het gebruik van digitale mogelijkheden. Deze maand gaan we in op gegevens wijzigen in DigiD, internetbankieren via mobiel en betalen via iDEAL.

Gegevens DigiD wijzigen

Soms is het nodig gegevens van DigiD te wijzigen. Zoals een nieuw e-mailadres of een ander telefoonnummer. Dat doet u op deze manier via MijnDigiD.

Veilig internetbankieren via mobiel

Sommige mensen vinden het moeilijk te geloven maar het is toch echt zo: bankieren via een app is veiliger dan via de computer. Dit is waarom.

Betalen met iDEAL via de app van de bank

IDEAL betalingen verlopen veilig en snel via de app van de eigen bank op de smartphone of tablet. In deze Digitip vertellen we hoe het werkt.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over het versturen van een Tikkie, grote bestanden versturen via WeTransfer of de berichten-app Signal? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie

Reactie

    molen says:

    Het lijkt de laatste tijd gebruikelijk om de mensen maar vooral te adviseren om te gaan internetbankieren via de app. Maar wat nu als je geen smartphone hebt, maar wel een laptop? Dan wordt er gewezen op gevaren bij inloggen website bank. Dat kan wel zo zijn, maar ik los dat op door website rabobank in mijn favorieten te zetten. Dan heb jij altijd de goede website. Verder heb ik als abonnee bij Avast Internet Security een aparte webbrowser die dit nog eens beschermt. Tenslotte is het natuurlijk belangrijk om altijd goed op te letten. Dan hoeft er niets gebeuren!!