Windows 10

Digitips over de nieuwste functies in Windows 10

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. De nieuwste Digitips staan weer voor u klaar en deze keer leest u over de nieuwe grote update van Windows 10, hoe u de nachtlamp kunt instellen en hoe u uw afbeelding kunt wijzigen in Windows 10.

Nieuwe functies in Windows 10

Er is weer een grote update voor Windows 10 en met deze nieuwe versie komen er een aantal nieuwe functies bij. We zetten een aantal interessante vernieuwingen voor u op een rij, zoals het maken van mappen in het startmenu en het beveiligingscentrum.

Accountafbeelding wijzigen

Standaard staat er bij uw account in Windows 10 een anoniem poppetje. Het is echter mogelijk om een eigen foto te gebruiken. Veel leuker en persoonlijker toch? In onze Digitip hierover leest u hoe u dit instelt.

Nachtlamp instellen

Tijdens het donker kan het licht van het beeldscherm best wat fel zijn. Op veel mobieltjes is het al mogelijk om het licht te dimmen en met de nieuwe functie van Windows 10 kan dit nu ook, stel ook de nachtlamp in.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over nepnieuws herkennen, energiebesparing op de iPad/oPhone en DigiD? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een antwoord