De MAX Eropuitjes van 15 tot 21 juli

Ook voor de komende week hebben we weer interessante MAX Eropuitjes voor u verzameld. Kiest u voor een lekker hapje eten, een wandeling in de natuur of een luie zondag?

Foodtrucks

Start het weekend vrijdag 14 juli smakelijk, met een bezoek aan Rrrollend Katwijk. Op het festivalterrein vindt u meer dan 20 foodtrucks met heerlijke hapjes. Proef bijvoorbeeld crepes, haal saté of geniet van een Frozen Yoghurt.

Folklore in Zeeland

Op zaterdag 16 juli 2016 vindt de Zeeland Parade plaats. Tijdens een grote optocht ziet u rijke folklore uit Zeeland zoals dansgroepen, Zeeuwse paarden en koetsen, omlijst door straattheater en bekende muziek- en showkorpsen.

Luie zondag

Zin in een luie zondag, maar dan wel vol fijne muziek? Bezoek zondag 17 juli dan A Lazy Sunday Afternoon in Utrecht. In Park Lepelenburg kunt u de hele middag luisteren naar verschillende muziekstijlen.

Natuurgebied

Voor een prachtige wandeling raden wij u voor maandag 18 juli het natuurgebied De Wieden in Overijssel aan. Dit grootste moeras van Nederland is een oase van rust en ruimte en de otter heeft er zijn leefgebied.

Landgoed

Liefhebbers van mooie tuinen moeten zeker eens een bezoekje brengen aan Landgoed Bouvigne in Breda. Voor dinsdag 19 juli hebben wij deze tuinen voor u als uitje geselecteerd. In de tuinen die bij Kasteel Bouvigne horen vindt u niet alleen bloemen en planten, maar ook een legio aan beelden en overige kunstwerken.

Kaasmarkt

Op woensdag 20 juli kunt u een kijkje nemen bij de traditionele Kaasmarkt in Edam. Net als vroeger wordt de kaas door de boeren met bootjes aangevoerd en de kaasdragers brengen de kaas vervolgens naar de markt. Waarna het onderhandelen en het vervoeren van de kaas kan beginnen.

Theefabriek

Theeliefhebbers raden wij donderdag 21 juli een bezoekje aan Houwerzijl te Groningen aan. In de sfeervolle theeschenkerij vindt u de meest uitgebreide theekaart ter wereld en de geurige theewinkel heeft een enorm assortiment theesoorten en –artikelen. Er is ook een bijbehorend museum, waarvoor wel entree wordt gevraagd.

Welk MAX Eropuitje gaat u komende week doen?

Als u alvast verder vooruit wilt kijken, dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk dan het complete overzicht!

Geef een reactie