Wekker-Wakker! lanceert speciale zomer Eropuit-agenda

Ook in de zomer zorgt Omroep MAX voor zijn kijkers en luisteraars. MAX’ NPO Radio 5-programma Wekker-Wakker! heeft daarom op vrijdag 1 juli 2016 een agenda gelanceerd op MAX Vandaag met daarin de leukste kleine uitjes en evenementen van deze zomer.

MAX Eropuitjes

Er zijn in Nederland ontzettend veel leuke dingen te doen in de zomer. Van braderieën tot klassieke muziekconcerten of openluchttheaters; Wekker-Wakker! tipt in de maanden juli en augustus in de Eropuit-agenda elke dag een gratis bijzonder uitje. De evenementen en activiteiten worden speciaal geselecteerd voor de 50-plusser die in Nederland blijft gedurende de vakantieperiode. De MAX Eropuit-agenda van Wekker-Wakker! is te vinden op MAX Vandaag.

Zomer bij MAX

Ook in de zomer is Omroep MAX volop aanwezig op radio en televisie. Naast onze vaste radioprogrammering en de Eropuit-agenda zijn we er met nieuwe afleveringen van onder andere Hollandse Zaken, Groeten van MAX, We zijn er Bijna!, Baardmannetjes en Zwarte Zwanen.

Geef een reactie

Reactie

    Tineke Van Deursen-van Der Velde says:

    Ja, die blauwe envelop moet zeker blijven! Zeker voor ouderen en mensen die niet zijn gewend alles digitaal te regelen. Bovendien stelt de overheid ook nog eens eisen aan mijn PC, besturingssysteen en software.
    Wil je gegevens op papier, dan ben je ook verplicht een printer te bezitten!
    Heeft iedereen de middelen daarvoor? Nergens gehoord dat er door de overheid aftrek of enige vergoeding wordt gegeven. Bovendien in strijd met de zo bejubelde emancipatie maatschappij.
    Kan je het zelf niet meer? Nou dan laat je het toch door een ander doen. Waar blijft dan de privicy?