4 van de Villa over de kerstgedachte

De 4 van de Villa: de beste seks hebben we na ons 50-ste, de geschiedenis van het Nederlandse lied en nieuwe film over WO II

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Iedere vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Rob Schipper is uroloog en medisch seksuoloog. Hij schreef het boek: De beste seks heb je na je vijftigste. Overigens is de ondertitel in hele kleine letters: … maar daar moet je wel wat voor doen’.
  • De 27-jarige zeilster Rosalin Kuiper doet mee aan de levensgevaarlijke Ocean Race rondom de wereld. In januari gaan ze van start. Voordat ze begint aan de laatste grote trainingstocht en doet ze de Villa nog even aan.
  • Van André Hazes tot de teksten van de 13e eeuwse dichteres Hadewijch. Ruud de Wild dook voor een tentoonstelling de geschiedenis in van het Nederlandse lied.
  • Speciaal voor ons mocht Cornelis van der Bas, conservator van Huis Doorn, Im Westen nicht Neues alvast voor ons bekijken: een nieuwe film over de Eerste Wereldoorlog die deze week op Netflix komt.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa vdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1

Geef een reactie