Chatten met deskundigen in Groeten van MAX

In het nieuwe seizoen van Groeten van MAX kunt u na afloop van de uitzending chatten met deskundigen. Vanaf maandag 23 mei 2016 zendt MAX het 9e seizoen van het consumentenprogramma Groeten van MAX uit. Uiteraard besteedt het programma onder leiding van presentator Sybrand Niessen weer aandacht aan groot én klein vakantieleed.

Klachten behandeling

Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast zal Groeten van MAX weer veel stof doen opwaaien met De Accomodatietest. Onze eigen Groeten van MAX-hotelspecialist test hiervoor wekelijks een hotel of vakantiepark dat op het internet slecht beoordeeld wordt, en helaas; de klagers hebben het meer dan eens bij het rechte eind. Op MAX Vandaag kunt u uw vakantieklacht melden.

Wat staat er op tafel?

Daarnaast gaat Groeten van MAX dit seizoen op bezoek bij de Nederlandse vakantieganger op de Franse camping. We laten ons verrassen door de kookkunsten van de reizigers. Hoe tover je tóch een culinair wonder op tafel als je op fietsvakantie bent? Hoe bereid je een zelf gevangen visje? En waar in de tent liggen de geheimen van de camping-kok verstopt?

Chatten met Yda en Jeanine

Na de uitzending kan de kijker wekelijks chatten met deskundigen Yda Matthijssen, juridisch deskundige bij de ANWB, of MAX Ombudsman Jeanine Janssen. De chats zijn te vinden op MAX Vandaag.

Groeten van MAX, vanaf 23 mei 2016 om 20.30 uur op NPO 1.

Reacties (4)

 1. Karel plukstaart says:

  Geachte mevrouw Yda Matthijssen,
  Ik heb een vraagje voor jou!
  Ik ga binnenkort op vakantie naar Italië (Sicilië). Ik vraag me af welke informatie van belang is om daar mijn vakantie goed en veilig door te brengen. Ik hoop op reactie. Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Karel Plukstaart

  1. Yda Matthijssen - juridisch expert ANWB says:

   Beste Karel Plukstaart, ik ben zelf jaren geleden een aantal vakanties op Sicilië geweest en dat was fantastisch.. Het is gewoon EU dus paspoort of ID mee. Ik herinner me wel dat de lokale bevolking adviseerde in de steden met de ramen dicht te rijden om diefstal te voorkomen. Verder is het zeker in het hoogseizoen heel warm daar dus daar moet u rekening mee houden. En natuurlijk adviseer is zoals altijd een reisverzekering af te sluiten. In de laatste twee uitzendingen hebt u kunnen zien hoe belangrijk die is. Fijne vakantie op dat prachtige eiland.

 2. Hanneke Slump says:

  Beste Yda, in de uitzending van net kon je via een bepaalde website zoeken of een foto/ plaatje nog ergens anders werd gebruikt. Op welke site kan dat? Groet Hanneke

 3. Familie_boz1957 says:

  Hotel in Zeist, tjonge wat was(is) dat een puinhoop. Vuile, onhygienische toilet, vuil beddegoed, vuil onder de bedden, kapotte deurstijlen, ramen vies, gewoonweg erg slecht, vies en dus veel te duur voor de prijs di je betalen moet, nee dit is echt een misser en beslist geen sticker aardig