carnaval

Carnaval 2018 bij MAX

Bij veel mensen staat het al met grote letters in de agenda: Carnaval 2018. Op dinsdag 13 februari 2018 zendt MAX om 16.05 uur op NPO 1 de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten van dit jaar uit. MAX-presentatoren Jan Slagter, Pauline Spiering en Mascha de Rooij, bezoeken verschillende dorpen en steden, waar het volksfeest uitbundig gevierd wordt. MAX bezoekt dit jaar het zuiden en oosten van Nederland. 

Om carnaval van dichtbij mee te maken is op straat staan niet nodig! MAX neemt ook dit jaar de kijker weer mee op sleeptouw tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland, waardoor de carnavalsgekte door iedereen kan worden meebeleefd. Geniet van mooie optochten en interviews met carnavallend Nederland.

In 2018 bezoekt MAX de feestvierders in Lampegat (Eindhoven), wordt er verslag gedaan van de activiteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal) en Zwammegat (Standdaarbuiten). Kruikenstad (Tilburg) en Boeskoolstad (Oldenzaal) worden tevens bezocht. Ook hier zal de feestvreugde worden vastgelegd voor de thuisblijvers.

Ook leuk: het MAX-programma Hallo Nederland zendt op 9 februari een reportage uit over de start van het carnaval.

Geef een reactie