Duur 00:20
Gepubliceerd op 7 februari 2018

Hallo Nederland op een ander tijdstip

Hallo Nederland is van vrijdag 9 t/m 23 februari 2018 te zien op een ander tijdstip dan u gewend bent. In plaats van 18.30 uur is het programma om 16.10 uur op NPO 2 te zien. De aanpassing heeft te maken met de programmering rondom de Olympische Winterspelen. Het nieuwsprogramma van MAX zal gedurende deze periode interessante, actuele en verrassende verhalen van eigen bodem brengen. 

Bijzondere portretten

Nieuw is dat Hallo Nederland, gedurende deze 2 weken, ook bijzondere mensen portretteert. Zoals Arie, een 73-jarige vrijwilliger die zich al 33 jaar lang ontfermt over zijn Paula’s. En dan doelt hij op de vele geiten, die hij allemaal Paula noemt. Maar, waarom noemt hij zijn geiten eigenlijk zo?

Ook maakt de kijker kennis met de 83-jarige Perry. Hij werkt in één van de laatste ambachtelijke tingieterijen van Nederland. Zijn passie voor het vak heeft hij overgebracht aan dochter Claudette. Samen blazen ze dit oude ambacht nieuw leven in.

Dagelijks actueel

Hallo Nederland brengt dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem, met extra aandacht voor regionaal nieuws. Daarbij focust het programma zich op positieve en hoopgevende verhalen. Hallo Nederland brengt mooie reportages die de kijker inspireert, oplossingen biedt en die bovenal authentiek zijn. Naast Jeroen Latijnhouwers neemt afwisselend Carrie ten Napel of Mascha de Rooij de presentatie op zich.

Hallo Nederland is van 9 t/m 23 februari 2018 te zien om 16.10 uur op NPO 2. Vanaf maandag 26 februari is Hallo Nederland weer op het vertrouwde tijdstip van 18.30 uur op NPO 2. te zien.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer