Carnaval

Carnaval 2017 bij MAX

U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. MAX neemt u ook dit jaar weer mee tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van mooie optochten, carnavalsgekte in de straten met verschillende interviews en een carnavallend Nederland.

Op dinsdag 28 februari, op de laatste dag van het feest, zendt MAX wederom de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten uit. Jan Slagter, Mascha de Rooij en Pauline Spiering bezoeken verschillende steden in Brabant. Ook brengt Jan Slagter een bezoekje aan de feestvierders boven de rivieren. Alle prominenten en feestvierders zitten er in Lampegat (Eindhoven) weer klaar voor.

Ook doet MAX verslag van de festiviteiten in Tullepetaonestad (Roosendaal) én Zwammegat (Standdaarbuiten), waar de straten ’s avonds prachtig verlicht zijn tijdens de lichtjesoptocht. In Boeskoolstad (Oldenzaal) kunt u proeven van het Twentse carnavalsgedruis. Tot slot sluiten we in Oeteldonk (Den Bosch) de carnaval feestelijk af met de doorgewinterde carnavalsvierders.

MAX: Carnaval 2017 ziet u dinsdag 28 februari om 16.00 uur op NPO 1.

(Foto: ANP)

Geef een reactie