Oudejaarsspecial van Met het Mes op Tafel

Bekende duo’s zorgen voor vuurwerk in oudejaarsspecial van Met Het Mes op Tafel

Herman van der Zandt sluit zijn carrière als quizmaster in Met het Mes op Tafel feestelijk af. Op oudejaarsavond presenteert hij een speciale aflevering van de kennis- en blufquiz. Aan tafel zitten 6 prominenten, die in duo’s de strijd met elkaar aangaan. Voor de gelegenheid hebben alle vragen een 2023-sausje. Wie gaan er met de winst vandoor? 

Laatste Met Het Mes op Tafel door Herman van der Zandt

Met Met Het Mes op Tafel het jaar uit! Op oudejaarsavond is Herman van der Zandt voor de laatste keer quizmaster in het café van Het Mes. 3 koppels van prominenten spelen het bekende kennis- en blufspel. Aan tafel zitten: Maarten van Rossem & Philip Freriks, Astrid Kersseboom & Simone Weimans en Plien van Bennekom & Jörgen Tjon A Fong. En extra leuk: Klaas en Mylou krijgen deze avond muzikale ondersteuning van Niki Jacobs en Brigitte Kaandorp.

Wie heeft de kennis?

De vragen worden in Met Het Mes op Tafel gesteld in de klassieke categorieën, maar hebben allemaal een 2023-twist. Dat belooft vuurwerk! Klaas zit achter de vleugel, Mylou staat achter de bar, memorabele fragmenten passeren de revue en er heerst een sfeer die helemaal past bij een gezellige oudejaarsavond. Wie heeft de kennis en wie beheerst de bluf?

De speciale uitzending van Met Het Mes op Tafel is te zien op zondag 31 december 2023 om 19.10 uur te zien bij MAX op NPO 2.

(Foto: © MAX)

Geef een antwoord