Met het Mes op Tafel

20 jaar Met het Mes op Tafel

Slijpt uw messen, want vanavond gaat een nieuw en extra feestelijk seizoen van dé kennis- en blufquiz Met het Mes op Tafel van start. De quiz bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd. Natuurlijk zijn spelleider Herman, barvrouw en zangeres Mylou en pianist Klaas vanuit het iconische Met het Mes op Tafel-decor, van de partij.

Archiefvragen

In het jubileumseizoen, bestaande uit 20 afleveringen, wordt elke uitzending een archiefvraag gesteld. De kandidaten van nu spelen iedere aflevering een vraag uit een ander jaar van ‘Het Mes’. In de eerste aflevering begint met een archiefvraag uit 1997: het geboortejaar van Met het Mes op Tafel.

Met het Mes op Tafel app

Dé kennis en blufquiz speelt u vanaf vandaag ook op uw mobiel of tablet! Met het Mes op Tafel is dé officiële app (voor  Android of voor Apple) bij het gelijknamige televisieprogramma van MAX. Speel tegen uw vrienden of nodig een willekeurige speler uit en laat in 4 ronden en de allesbeslissende finaleronde zien hoeveel kennis u in huis heeft. Maar pas op! Met enkel een pientere geest bent u nog niet verzekerd van de overwinning. In Met het Mes op Tafel pokert u met uw antwoorden. Wie het juiste antwoord schuldig moet blijven, kan altijd nog voor een superslinkse blufstrategie kiezen… Voor welke speelwijze u ook kiest, er is maar één doel: verzamel zoveel mogelijk Mesgeld en verover een plek in de Nationale top 10. De meest gestelde vragen over de Met het Mes op Tafel– app zijn na te lezen op de website.

Met het Mes op Tafel is vanaf maandag 27 februari 2017 van maandag tot en met donderdag te zien om 19.55 uur op NPO 2.

Geef een reactie

Reactie

    Ria Getrouw says:

    Met heel veel interesse kijk ik altijd naar “Met het mes op tafel”. Wat een leuk en ook nog leerzaam programma. Vroeger geweldig met Joost Prinsen, nu al weer heel vertrouwd met Mylou en Klaas natuurlijk en de gevatte quizmaster, is het een gezellig halfuurtje.
    Ik zou alleen nog plezieriger vinden als Herman van der Zandt wat langzamer en goed gearticuleerd zou spreken. Daar is wel vaker om gevraagd in MAXmagazine, dus ik ben niet de enige oudere die moeite heeft met het verstaan. Het zou mooi zijn voor de volgende 25 jaar.