Met het mes op tafel

Bijzondere mijlpaal voor Met het Mes op Tafel: 750 afleveringen!

Op 1 februari  2021 viert Met het Mes op Tafel feest, want de 750ste aflevering van de populaire kennis- en blufquiz wordt uitgezonden!

Jubileumuitzending

Uiteraard is de presentatie zoals altijd in handen van  Herman van der Zandt. In de uitzending van 1 februari wordt even kort bij het jubileum stilgestaan, maar verder is het recept vertrouwd: 3 deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De jubileumaflevering van Met het Mes op Tafel is om 19.55 uur te zien op NPO 2.

Over het programma

Al 750 afleveringen lang pokeren deelnemers tegen elkaar met antwoorden op de vragen. Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Ze kunnen vragen verwachten in verschillende categorieën. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus. Aflevering gemist? U kunt ze terugvinden op de uitzendpagina van het programma.

Geef een antwoord

Reacties (2)

    Teet vonk says:

    Een geweldig mooie eenvoudige quiz. Ga lekker door zo!

    Aliceroodnat@casema.nl says:

    Het is een erg leuk programma, ik ben geen televisiekijker, maar HET Mes sla ik bijna nooit over.
    Wat ik wel even wil vermelden dat Herman vaak wat onduidelijk spreekt, verder geen kritiek het wordt leuk gepresenteerd.