4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: striptekenaar Dennis Menheere en Raoul Heertje alleen op de planken

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Femke Riel zat in de wachtkamer toen ze borstkanker had en kwam daar op een goed idee; een buddysysteem. Want wie weet nou beter waar je als patiënt doorheen gaat dan iemand die hetzelfde lot heeft ondergaan?
  • Dennis Menheere was in de Villa. Hij nam ontslag van zijn werk om volledig te gaan leven als striptekenaar. En met succes, hij is nu doorgebroken in Amerika en dat is best bijzonder.
  • En een mooi gesprek met cabaretier Raoul Heertje. Hij staat voor het eerst alleen in het theater en probeert in z’n show de mensen, u en ik dus, beter te begrijpen.
  • In Terug naar Toen blikken we terug naar het moment dat Margeret Thatcher premier van Groot-Brittannië werd.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie