4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: scenariodenken tegen tunnelvisie en Simon Keizer over zijn favoriete Beatle

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Criminoloog Chantal Epskamp was te gast om over scenariodenken bij de politie te praten. Je kunt er tunnelvisie en gerechtelijke dwalingen mee voorkomen. Ze schreef een boek waarin je leert hoe je zelf ook aan de slag kan met een scenario-reconstructie. 
  • In Emmen, Drenthe is een speciale schuilkelder uit de tijd van de Koude Oorlog. Het is een bunker van de voormalige organisatie Bescherming Bevolking. We spraken daarover met Gerrie van der Veen van de Stichting Archeologie en Monument die deze bunker beheert. 
  • Simon Keizer -die van Nick- vertelde waarom George Harrison zijn favoriete Beatle is. 
  • En we beginnen met Frank Bloem, hij is geurontwerper en komt vertellen over een nieuwe Virtual Reality geur experience.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie