4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: rol van eten bij rouw en Sebastiaan Timmermans over Netflixserie over Tour de France

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Het ging in Villa VdB onder meer over het bekende plakje cake na een begrafenis. Want er is een hele tentoonstelling gewijd aan de rol van eten bij rouw. Directeur van uitvaartmuseum Tot Zozer, Guus Sluiter, kwam erover vertellen en onthulde ook nog even hoe hij de cake het liefste heeft.
  • Wat gebeurt er eigenlijk allemaal achter de schermen tijdens de Tour de France? Een nieuwe Netflixserie geeft een uniek inkijkje bij de moeder der wielerrondes en wielrencommentator Sebastiaan Timmerman mocht het voor ons alvast bekijken. Hij vertelt welk spektakel ons te wachten staat.
  • En vraagt u zich wel eens af waarom poep stinkt? Of dat we onsterfelijk kunnen worden? Bioloog Roy Veldhuizen probeert dat soort vragen te beantwoorden in een nieuwe podcast en vertelde erover in de Villa.
  • Maar de 4 van de Villa begint met jonge mantelzorgers….

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie