4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: MAX Ombudsman 10 jaar en voetbaladvocaat Christian Visser over de ongeregeldheden in de voetbal

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Deze week was Jeanine Jansen te gast, want de MAX Ombudsman bestaat 10 jaar. Met haar hebben we bijzondere zaken van de afgelopen 10 jaar doorlopen.
  • Er hangen donkeren wolken boven de veerponten in NL, het geld dreigt op te raken. In de Villa waren veerman Hans Sengers en programmamanager veren Jan Wynia.
  • Een mooi gesprek met uroloog Philip van Kerrebroeck over zijn fascinatie voor het bedekken van onze… edele delen!
  • En voetbaladvocaat Christian Visser legt uit wie nou die ‘supporters’ zijn die in het stadion helemaal over de schreef gaan. Hij staat hooligans bij en blikte terug op de ongeregeldheden bij de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie