4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: Peter van Uhm blikt terug en Rick Paul Mulligen over agressie tegen de LHBTQI+-gemeenschap

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Het ging afgelopen week over het spreekrecht van slachtoffers in de rechtszaal. Te gast was Marleen Kragting die er onderzoek naar deed en Saskia Wolters, zij maakte gebruik van dat spreekrecht na de moord op haar broer.
  • In Terug naar Toen spraken we oud-commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm, voor een terugblik op een militaire operatie in 2011 (de evacuatie van een burger uit Libië)…maar dat ging behoorlijk mis.
  • Directeur Sandra Molenaar van de Consumentenbond kwam langs. De Consumentenbond bestaat 70 jaar. En wat dat met luciferhoutjes te maken heeft, dat hoort u zo…
  • En met acteur Rick Paul van Mulligen hebben we het over agressie tegen de LHBTQI+-gemeenschap. Hij kreeg tijdens theatertours soms schrikbarende reacties uit de zaal van jongeren en hij vertelt erover in de Villa.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een antwoord