4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: is het noodzakelijk om nuchter te zijn voor een operatie?

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Deze week hadden we het over de taal van koeien. Want ze blijken te praten met elkaar, maar ook met de boer. Dat ontdekte onderzoekster Leonie Cornips van het Meertens Instituut.
  • Met verpleegkundige Harm van Noort bespraken we nut en noodzaak van het nuchter blijven voor een operatie. Want daar mag best wat meer aandacht voor komen, vindt hij.
  • In Terug naar Toen bespraken we Feyenoord-legende Coen Moulijn. Dat deden we met Feyenoord-fan Gerard Cox. En zijn hond had ook nog een klein rolletje.
  • Maar het was natuurlijk ook de eerste week van het nieuwe jaar. En dat betekent rust voor Han van Bree. Hij schreef afgelopen 40 jaar de jaaroverzichtsboeken Het aanzien van. En 2022 was zijn laatste editie…

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

Geef een reactie