4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: Frans Jacobs over autisme bij ouderen en stroperij in Franse dierentuin

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • Maureen Hellebrandt was te gast. Zij regelt met haar bedrijf sekszorg voor mensen met een beperking. En Jackie was ook mee, zij voert de sekszorg uit.
  • We bespraken de ramp met de veerboot Herald of Free Enterprise, in 1987. Dat deden we met Jack Vader, een van de reddingswerkers die erbij was.
  • Met bioloog Wieneke Schoo bespraken we de stroperij in een Franse dierentuin. Neushoorn Vince, die in Nederland opgroeide, werd in Parijs van zijn leven en van zijn hoorn beroofd.
  • En autisme bij ouderen, daar is eigenlijk nog maar weinig over bekend. Frans Jacobs probeert daar verandering in te brengen.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie