4 van de Villa over de kerstgedachte

4 van de Villa: André van Duin over humor en KBO-PCOB over onderkoelingsverschijnselen bij ouderen door energieprijzen

In de 4 van de Villa hoort u de meest opvallende, ontroerende en verrassende gesprekken uit de afgelopen Villa VdB-week. Villa VdB is van maandag tot donderdag tussen 14.00 – 15:30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1. Elke vrijdag krijgt u van presentator Jurgen van den Berg een compilatie van fragmenten uitgeserveerd.

Deze week hoort u in de 4 van de Villa:

  • We spraken met André van Duin over humor. Want hij komt met een nieuw tv-programma waarin hij met collega-cabaretiers praat over grappen en dat doet hij op de achterbank van een mooie oude auto.
  • Jurgen had een mooi gesprek met Fransien van ter Beek, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde. Want het was de week van de euthanasie.
  • En de Sjamandriaan was te gast. Tenminste, zo noemt hij zichzelf. Hij strijdt op social media tegen kwakzalvers en maakt zich in de Villa behoorlijk boos.
  • Ouderen vertonen steeds vaker onderkoelingsverschijnselen en dat heeft alles te maken met de hoge energieprijzen. Ingrid Rep is directeur van seniorenorganisatie KBO-PCOB en zij maakt zich zorgen. Want ze hoort nog van veel ouderen dat ze de verwarming laag zetten.

Beluister hieronder de 4 van de Villa:

Het MAX-radioprogramma Villa VdB gepresenteerd door Jurgen van den Berg is van maandag tot en met donderdag te horen van 14.00 – 15.30 uur op NPO Radio 1.

Geef een reactie