ehbo-cursus

Rode Kruis biedt gratis online EHBO-cursus aan

Op zoek naar een nuttige tijdbesteding tijdens deze coronacrisis? Het Rode Kruis biedt een online EHBO-cursus aan die u kosteloos kunt volgen. 

Dit leert u tijdens de EHBO-cursus

Stel, u verbrandt u vinger tijdens het theezetten, dan is het natuurlijk fijn om te weten wat u dan het beste kunt doen. Dit leert u onder meer tijdens de EHBO-thuiscursus. Ook krijgt u informatie over hoe u moet handelen in het geval van een bloeding, verslikking, huidwonden en letsel dat wordt veroorzaakt door dieren of planten. Ook helpt de cursus u beter in te schatten of u een arts moet raadplegen of niet.

Deze kennis komt niet alleen nu goed van pas, maar vooral ook als de coronacrisis voorbij is. Omdat u eerste hulp kunt verlenen, kunt u iemand in nood passende hulp verlenen.

Zo werkt het

U kunt u cursus gratis aanvragen op de website van de hulporganisatie. De cursus duurt ongeveer 1,5 uur en u kunt er 1 per persoon bestellen. Zodra u de volledige cursus heeft doorlopen krijgt u een EHBO-certificaat toegestuurd zodat u kunt bewijzen dat u de cursus heeft doorlopen.

Wilt u meer weten over de cursus? Het Rode Kruis bericht er uitgebreid over op de eigen webiste.

Geef een reactie