Tour de Celeb

BN’ers trainen hard voor Tour de Celeb, bekijk de eerste trainingsbeelden

In Tour de Celeb fietsen 6 bekende Nederlanders een echte Tour de France-etappe om zo donateurs te werven voor de Nierstichting en onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen. Aan de etappe gaat veel trainingswerk vooraf en hieronder ziet u de eerste beelden daarvan.

2 maanden keihard trainen

Op woensdag 18 juli 2018 is bij MAX te zien hoe het de 6 BN’ers vergaat tijdens hun officiële Tour de France-etappe van 169 kilometer. Zij beginnen beslist niet onvoorbereid aan hun tour. Musicalster Carolina Dijkhuizen, Olympisch schaatskampioen Esmee Visser, presentator Jaap Jongbloed, presentator Kees Tol, acteur Leo Alkemade en journalist Tijs van den Brink hebben er dan 2 maanden van keihard trainen op zitten. Ze worden hierbij begeleid door coach Leontien van Moorsel, Maarten Tjallingii (ambassadeur van de Nierstichting en mental coach) en sportarts Guido Vroemen.

Tour de Celeb

Nierpatiënten

Elke bekende Nederlander wordt daarnaast gekoppeld aan een nierpatiënt waar zij voor gaan fietsen. Deze 6 nierpatiënten weten alles van strijd, van vallen én weer opstaan. Tijdens de loodzware weg naar de finish van de etappe zullen zij de fietsers mentaal bijstaan. Ook tijdens de training waarvan u hieronder foto’s ziet zijn enkele van hen van de partij.

Tour de CelebTour de CelebTour de CelebTour de CelebTour de Celeb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tour de Celeb, woensdag 18 juli 2018 om 20.30 uur op NPO 1.

Geef een reactie