raad gevraagd

Raad Gevraagd: “mijn vrouw wil de hele tijd bepalen wat wij kijken”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

De vrouw van Joost is kort geleden met pensioen gegaan, waardoor ze nu meer tijd heeft dan daarvoor. Hierdoor kijkt zij ook meer tv en bepaalt ze ook vaak wat er wordt gekeken. Daar is Joost het niet altijd mee eens.

“Mijn vrouw is gek op tv-kijken. Voor deze hobby heeft ze na haar pensionering nu alle tijd, maar soms schiet ze een beetje door in haar enthousiasme. Ze spit de tv-gids door en omcirkelt dan de programma’s waarvan ze denkt dat wij die allebei leuk vinden. Als ik zeg dat een programma me niets lijkt, vraagt ze wat ik dan wil zien. Als ik hier niet direct antwoord op kan geven, zet ze op wat haar leuk lijkt. Ik weet dat ze het niet kwaad bedoelt, maar ik vind dit soms lastig. Wat kan ik doen?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie