Raad Gevraagd: “mijn vriend wil mijn familie niet ontmoeten”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Ellie heeft sinds een aantal maanden een nieuwe liefde die ze graag aan haar familie en vrienden wil voorstellen. Helaas wil hij nooit mee als de gelegenheid zich voordoet om iedereen te ontmoeten. Dit maakt haar een beetje wanhopig.

“Toen ik 4 jaar gescheiden was, besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Inmiddels ben ik enige maanden samen met een leuke man, maar er is 1 probleem: hij wil mijn familie en vrienden niet ontmoeten. Althans, dat idee krijg ik heel sterk. Ik vraag hem telkens mee naar allerlei feestjes en etentjes waar mijn naasten ook komen, maar hij zegt dan altijd dat hij niet mee wil. Als ik dan vraag waarom niet, zegt hij dat hij er nog niet klaar voor is om iedereen te ontmoeten. Dit vind ik bijzonder, want we zijn geen kinderen meer en we zijn inmiddels al bijna een half jaar samen. Ik vraag me af wanneer hij er dan wel klaar voor is. Hij weet dat ik er zo over denk, maar hij trekt zich er niets van aan. Wat moet ik nu doen?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie