raad gevraagd

Raad Gevraagd: “Mijn man blijft gadgets kopen waarmee hij niet kan omgaan”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke week staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Truus haar man is gek op de nieuwste snufjes, alleen is er 1 probleem: hij kan er niet zo goed mee omgaan. Toch blijft hij ze kopen. Hier is Truus niet zo blij mee.

“Mijn man koopt graag elektronica. Niets mis mee, maar hij gebruikt veel van de door hen gekochte apparaten amper.Hij zegt dat dat komt omdat hij er snel op uitgekeken raakt, maar volgens mij is dit niet waar. Volgens mij komt het omdat hij niet snapt hoe ze werken en telkens hoopt dat hij het nieuwe apparaat wél onder de knie zal krijgen. Ik heb dit al een paar keer gezegd, maar telkens wordt hij boos, wat voor mij een bevestiging is van mijn vermoede. Wat kan ik doen om de koopwoede van mijn man te stoppen zonder dat hij weer boos wordt?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie