Raad

Raad Gevraagd: “ik wil niet steeds naar voetbal kijken!”

Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze rubriek Raad Gevraagd kunt u hierbij helpen; lezers helpen lezers! Elke donderdag staat er een nieuwe kwestie voor u klaar waarop u kunt reageren.

Ook al doet Nederland niet mee, het kan niemand ontgaan zijn dat het WK Voetbal is begonnen. Marja is hier alles behalve blij mee, want nu zit zij met het volgende:

“Mijn man is een grote voetbalfan. Hij kijkt alle wedstrijden uit de Nederlandse competitie op tv en is gek op grote toernooien, zoals het WK. Ikzelf ben geen fan van de sport, dus ik ben ben er niet zo gelukkig mee dat hij nu per se elke dag  1 wedstrijd wil zien. Hij zegt dat hij er erg van geniet, maar ik kan geen normaal gesprek meer met hem voeren! Hoe krijg ik hem achter de tv vandaan?”

Heeft u goede raad? Laat dan uw reactie achter in het daarvoor bestemde veld onderaan dit bericht.

Zelf insturen

Zelf een probleem dat u wilt voorleggen aan de lezers van MAX Vandaag? Meld u dan aan via het Raad Gevraagd aanmeldformulier.

Geef een reactie

Reactie

    oosterwijck says:

    Helaas mevrouw, U zal U moeten schikken naar de voetbalgekte. Sinds de Romeinen, de Sport gebruikten om het gepeupel rustig te houden, gebruiken de overheden dit onbegrijpelijk fenomeen. Denk U eens in, wat al die werkeloze randdebielen, zouden kunnen aanrichten, als ze geen voetbal hebben om hun zinloze leven met al die vrije tijd op te vullen? … Juist ja, ze zouden gaan nadenken, met hun beperkte verstand, over politiek en in opstand komen. … En het kan nog erger, … als het voetbalcircus weer voorbij is, komt het fietscircus, het zwemcircus en wordt het winter. En dan worden al die randdebielen weer rustig gehouden met schansspringen en schaatsen. U heeft nog geluk, dat hij “maar” één wedstrijd per dag wil zien. Ik ken randdebielen die elke dag, alle wedstrijden willen zien.