Nooit te oud om te trouwen

Na 44 jaar verkering wist het inmiddels bejaarde Britse stel, Colin Dunn (84 jaar) en Sally Smith (82 jaar), het zeker: hun liefde is voor altijd en ze stapten na al die tijd in het huwelijksbootje.

Afspraakje

Het stel leerde elkaar in 1972 kennen. De vlam sloeg over in de bar waar Sally werkte en waar Colin vaak na zijn werk een drankje kwam drinken. Colin vroeg haar uit en de rest is geschiedenis. Ook al was het meteen al dikke liefde, toch duurde het dus 44 jaar voor het stel aan trouwen toe was.

Gelukkig

Colin vertelt: “Trouwen kwam gewoon nooit bij mij op. We waren altijd druk met de verzorging van de kinderen en onze vakanties naar Blackpool. Opeens waren de kinderen opgegroeid en uit huis en Sally en ik bleven met z’n tweetjes achter. Dus dachten we dat het wel eens tijd was om man en vrouw te worden. Het was altijd: volgend jaar en dan weer een jaar later, maar we waren gewoon gelukkig zoals het was.”

Ja-woord

Zeker doordat Colin daarnaast achter elkaar twee broers verloor realiseerde het stel zich dat er ook iets met hen kon gebeuren. Trouwen werd een serieuze overweging en zo geschiedde. In het bijzijn van 100 vrienden en familieleden gaven zij het ja-woord in St. Mary’s Kerk in Middleton. Het huwelijksdiner werd erna genuttigd in de club waar zij elkaar ooit ontmoetten. Sally vond het, het wachten waard: “Het was een prachtige dag, zelfs het weer werkte mee. We hadden een mooie bruidstaart en receptie, maar het hoogtepunt was toch wel het trouwen zelf.”

Hun geheim

En hun geheim waarom ze al zo lang gelukkig zijn samen? Colin: “Als je aan een relatie werkt kun je die aan de gang houden. Sally heeft altijd voor mij gezorgd en ik voor haar. Het zit ‘m in de kleine dingen. Natuurlijk hebben we net als iedereen onze dipjes gehad, maar we zitten altijd op één lijn en zijn het over alles eens.”

Kunt u het zich voorstellen, pas na 44 jaar trouwen met de liefde van uw leven?

(Bron: metro.co.uk)

Geef een reactie

Reacties (2)

  spooky says:

  nee, dat kan ik me niet voorstellen ,maar bij hen heeft het schijnbaar goed gewerkt ,maar er had eerder ook wel iets voor kunnen vallen met een van hun beide !
  ik zelf ben na 6 jaar verkering in het huwelijk getreden en heb daar op de dag van vandaag 40jaar later nog steeds geen spijt van gehad
  zo zie je maar wat voor de een geld ,geld niet voor een ander en zij werden hier gelukkig van ,en nu vonden ze het trouwen na zoveel jaar toch wel heel erg mooi ! GEFELICITEERD

  benaaepe2016 says:

  Wij trouwden in 2001 we kregen twee lieve kinderen in(2003 en 2005). Mijn vrouw leerde een andere man kennen tijdens haar zwangerschap en we zijn gescheiden. Jammer genoeg ontstond er een vechtscheiding. Mijn ex-partner kreeg in 2010 eierstok kanker en ze is overleden in mei 2014, ze is 49 geworden. Mijn twee meisjes wonen sindsdien bij mij, ik ben nu 65 jaar. Het gaat ze goed, gelukkig. Mijn ex-schoonfamilie en haar vriendinnen zetten de scheiding door en negeren mij als vader van de kinderen. Haar toenmalige partner weert mijn kinderen. Ik kan daar mee omgaan maar mijn kinderen vinden het verschrikkelijk. Veel mensen hebben niet het besef dat mijn kinderen een dubbel verdriet, dat kan bijna niet, hebben. Ik ben hun veilige haven maar de omgeving accepteert niet dat het redelijk goed met ze gaat. Mijn ex-schoonmoeder zei dat ik de kinderen niet goed opvoed. Dat vinden mijn kinderen erg, dat ze dat heeft gezegd. Wellicht zijn er meer ex-partners in de zelfde situatie dan ik en kan ik mensen laten inzien wat ze kinderen aandoen door hun gedrag.