Mantelzorg

Behoefte aan een gesprek over mantelzorg bij dementie? Bel de MAX Seniorencoach

Heeft u de serie Maud & Babs gezien? In de serie is Maud (Rifka Lodeizen) mantelzorger voor haar moeder Babs (Loes Luca) die begint te dementeren. En dat levert herkenbare, schrijnende, maar ook grappige momenten op. De serie is een afspiegeling van wat in het gewone leven ook gebeurt, want wie te maken krijgt met dementie ziet een hoop op zich afkomen. Dat geldt voor zowel de patiënt, de mantelzorger als voor familie en vrienden. Kunt u hierin hulp gebruiken? Neem dan eens contact op met de MAX Seniorencoach.

Veel vragen

Als u of iemand in uw omgeving te maken krijgt met dementie of de ziekte van Alzheimer, dan komt er veel op u af. Daarnaast roept het ook veel vragen op. Want wat moet er geregeld worden? Hoe kunt u zo lang mogelijk de regie over uw leven houden?  Hoe kunt u als mantelzorger er niet alleen voor staan? En hoe ziet de situatie er over een tijdje uit? Het zijn maar een aantal vragen van de vele vragen die voorbij komen.

MAX Seniorencoach ondersteunt

Meedenken met dit proces helpt degene met dementie, maar ook het netwerk er omheen. De MAX Seniorencoach ondersteunt mensen met dementie en hun omgeving door hierover in gesprek te gaan met elkaar en samen mee te denken wat voor alle partijen belangrijk is en hoe dat is te realiseren.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met MAX Seniorencoach. Dan kan op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur op 035-6 770 710 en via het mailadres seniorencoach@omroepmax.nl. Liever per post? Stuur dan een brief naar Omroep MAX (Postbus 518, 1200 AM te Hilversum) t.a.v. MAX Seniorencoach.

Geef een antwoord