Spaghetti a la Timmie

Ingrediënten:

  • 400 gram
  • 4 braadworsten
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 grote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 kruidenbotertablet
  • 1 afgestreken eetlepel Italiaanse keukenkruiden
  • 1 pak gezeefde tomaten

Bereiding:

Verhit een eetlepel olijfolie in een braadpan.Ontvel de worsten en pluk er grote stukken van, doe in de pan bij de olie en bak het geheel op middelhoog vuur bruin.

Voeg de gesnipperde ui toe en bak al roerend ongeveer 2 minuten mee tot de ui glazig is. Knijp de knoflook er boven uit en bak het even mee. Voeg de eetlepel kruiden toe en bak al roerend ongeveer 1 minuut mee.

Voeg tomatensaus toe. Maak het pak goed leeg met een spatel, of spoel het om met wat water.
Verkruimel 1 bouillontablet boven de saus en laat het 10 minuten pruttelen.

Kook de spaghetti beetgaar, giet af enspoel het dan af met koud water. Voeg de spaghetti bij de saus en warm het goed door.

Serveer het eventueel met tomaatjes, kool en geraspte kaas.

(Bron: Susan Akkerman)

Geef een reactie