Penne met kip-kerrie

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 350 gram kipfilet in blokjes
  • 200 gram penne
  • 2 wortelen
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 ui
  • 200 mililieter slagroom
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • verse peterselie
  • peper en zout

Bereiding:

Snipper de ui en snijd de wortel en selderijstengels in stukjes. Snij de kipfilet in blokjes. Hak de peterselie fijn.

Kook de penne al dente (volg hiervoor het kookvoorschrift op de verpakking)

Doe olie in een koekenpan en bak de ui, wortel en selderijstengels. Voeg vervolgens de kipfilet toe en bak deze mooi goud bruin.

Voeg vervolgens de kerriepoeder en de slagroom toe aan het kip-groentenmengsel. Roer de peterselie erdoor en breng op smaak met peper en zout.

(Bron: Pino Camara)

Geef een reactie