koken met max, pata negra

Koken met MAX: pata negra, chipolatataart en spring rolls

Janny, Sandra, Robèrt, Annemarie, Bart, Antoine en alle gastkoks bereiden wekelijks de heerlijkste gerechten in Tijd voor MAX. Van heel gemakkelijke gerechten tot gerechten waar net wat meer tijd voor nodig is. Er is voor ieder wat wils. De recepten zijn op onze site na te lezen. Sommige zijn zelfs voorzien van een extra instructievideo van de kok. In Koken met MAX geven we een overzicht van de recepten van de afgelopen week: 4 tot en met 7 april 2017.

Pata Negra van Antoine

Antoine Hermans maakte pata negra met een salade van tomaat en avocado en een mousse van paprika. Bijzonder detail: de pata negra die Antoine gebruikt heeft het belotta keurmerk. Dat is ham van de beste kwaliteit!

Chipolatataart van Annemarie

Annemarie Pronk maakte woensdag een overheerlijke chipolatataart met geconfijte kersen, botercrème en overheerlijke marsepein. Het opmaken van de taart is wel een precisie klusje, maar het resultaat mag er zijn.

Spring rolls van Carola

Carola de Kanter kookt graag vegetarisch. En dat dit alles behalve saai is bewijst haar recept van spring rolls. Om deze rolls extra lekker te maken doet Carola er kimchi in. Dat is gefermenteerde Chinese kool. In de instructievideo legt zij uit hoe u een snelle kimchi maakt!

Tartines Russes van Robèrt

Meesterpatissier Robèrt van Beckhoven sluit de week af. Hij maakt Tartines Russes, overheerlijke Russische koekjes met een zachte vulling van botercrème. Maakt u ze ook voor bij een kopje koffie of thee?

Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk in ons online kookboek. Dat staat vol me heerlijke recepten!

Geef een reactie