Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Di 12 maart 2019 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 13 maart 2019 NPO 1

Primeur van René Froger en Samantha Steenwijk

Te gast: Ferry Doedens, William Spaaij, Ron Wunderink, Angela Wals, Antoine Hermans, René Froger en Samantha Steenwijk.

Bij ons aan tafel vertellen acteurs Ferry Doedens en William Spaaij over de nieuwe musical 'Stil in mij' waaraan ze beiden meewerken. Ferry als lid van de cast en William ditmaal als regisseur. Stil in mij gaat over twintigers die elkaar op de middelbare school hebben leren kennen en elkaar enkele jaren later weer tegenkomen. Hoe gaan ze om met vriendschap, toekomstverwachtingen en teleurstellingen, vooral wanneer blijkt dat één van het groepje inmiddels is overleden?

Verder: dit jaar bestaat de KLM precies 100 jaar. Thrillerschrijver Ron Wunderink werkte 43 jaar bij de luchtvaartmaatschappij en maakte 8 van de 12 president-directeuren van nabij mee. Over 100 jaar KLM schreef hij het boek 'Met KLM de wereld rond' en geeft bij ons een inkijkje in het reilen en zeilen van de koninklijke.

Journaliste Angela Wals ontdekte dat haar inmiddels succesvolle vriend ooit deel uitmaakte van een jeugdbende. Ze deed onderzoek naar zijn verleden en schreef er 'De jongen die wilde mislukken' over, haar literaire debuut.

In de keuken topkok Antoine Hermans. Hij is net terug van een culinaire reis door Japan en vertelt wat hij heeft meegemaakt.

En tenslotte een bijzonder optreden: René Froger en The Voice of Holland-deelneemster Samantha Steenwijk hebben een duet opgenomen en dat laten ze bij ons horen. Een primeur!