Justine Marcella interviewde Prins Carlos

Te gast: Edith Bosch, Onno Hoes, Justine Marcella, Robèrt van Beckhoven en Bert Heerink.

Voormalig olympisch judoka Edith Bosch wordt coach van de TeamNL-crew bij de Olympische Zomerspelen dit jaar in Tokio. Hoe gaat ze dat aanpakken? En welke lessen uit haar eigen succesvolle carrière gaat ze overbrengen als coach?

Maandag 27 januari viert Prins Carlos de Bourbon de Parme zijn 50ste verjaardag. Voor die gelegenheid had Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella een openhartig interview met hem. Ze vertelt hoe dat ging.

Zondag 26 januari wordt tijdens de Nationale Holocaustherdenking in Amsterdam stilgestaan bij de verschrikkingen van Auschwitz en andere concentratiekampen. Onno Hoes is daarbij als bestuurslid van Nationaal Comité 4 en 5 mei. Maar ook om stil te staan bij de gevolgen van de holocaust voor zijn moeder. Zij moest onderduiken tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij vertelt over haar oorlogsverleden.

Zanger Bert Heerink vertelt over het project Legendary Albums Live, waarmee hij samen met gitarist Jan Akkerman en de zangeressen van de Bombita’s beroemde popalbums uit het verleden integraal in het theater ten gehore brengen. Ditmaal gaat het om de Rolling Stones-klassieker Sticky Fingers, die 50 jaar geleden werd uitgebracht.

En in de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven!