Tijd voor MAX

Amusement

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Vr 3 september 2021 17:10 NPO 1 43 min
Herhaald op 6 september 2021 NPO 1

Heel Holland gaat weer bakken

Te gast: Yolande van Andel, Marion Koopmans, Elizabeth Lopez, Roué Verveer, Henkjan Smits, Patricia van Haastrecht en Marcel Brons.

Marcel Brons zit al de hele dag op het circuit in Zandvoort. We bellen met hem over de eerste twee vrije trainingen.

Yolande van Andel was in 1982 'pitspoes' bij de F1. Ze woont in Zandvoort en was gisteren uitgenodigd om het circuit te bekijken. Ze vertelt over alles wat ze daar heeft meegemaakt.

Nu de zomer bijna ten einde loopt is de grote vraag wat het coronavirus ons nog gaat brengen in de komende herfst en de winter. Te gast is viroloog en adviseur van de Wereldgezondheidsorganisatie Marion Koopmans.

Heel Holland Bakt winnares van 2021, Elizabeth Lopez, weet nog goed hoe zij zich voelde toen ze voor het eerst de Heel Holland Bakt-tent binnenliep. Nu krijgt ze haar eigen afleveringen van Bak mee met MAX.

De Ziggo Dome kleurt helemaal in de Surinaamse vlag, want cabaretier Roué Verveer speelt zijn show Covid-A-Tori. In het Surinaams en speciaal voor de Surinamers in Nederland.

Na 39 jaar was er gisteravond eindelijk zo ver: de legendarische band ABBA kwam met nieuwe muziek. Henkjan Smits heeft het voor ons gevolgd.

Patricia van Haastrecht speelde de dochter in de musical Mama Mia en zingt bij ons een bekende ABBA hit.