Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Ma 13 januari 2020 17:10 NPO 1 42 min
Herhaald op 14 januari 2020 NPO 1

Angela Groothuizen over nieuwe projecten!

Te gast: Wouter de Jong, Ton van Baardwijk en Nel Christ, Gordon en Tineke de Nooij, Janny van der Heijden en Angela Groothuizen.

14 januari is het zestig jaar geleden dat een groot deel van Tuindorp Oostzaan in Amsterdam overstroomde. Een vergeten watersnood ramp waarbij tienduizenden mensen hun huis moesten ontvluchtten. Ton van Baardwijk en Nel Christ maakten de ramp mee. Ze vertellen hierover.

Angela Groothuizen zit niet stil! Ze vertelt over haar projecten. Samen met Natastja Froger en Caroline Tensen gaat ze Five Days Inside een instelling in Nederland, The Voice Senior en Holland’s Got Talent komen er weer aan én ze staat ook nog op de planken met haar show Lueke Binge.

Gordon en Tineke de Nooij nemen in het programma ‘100 jaar jong’ een kijkje in het leven van mensen die ouder zijn dan 100 jaar. Samen vertellen ze over het programma.

Zeg je Wouter de Jong dan zeg je Mind Gym! Na zijn twee boeken heeft hij nu ook een kinderversie geschreven: Superkrachten voor je hoofd. Daarnaast staat hij deze maand in de theaters.

Janny van der Heijden staat in de keuken en ze heeft weer een mooi kookschriftje opgestuurd gekregen.