MAX Kerstconcert

Een muzikaal programma vanuit studio 21 in Hilversum.

Zaterdag 25 december 2022 om 13.20 uur op NPO 1.

zo 25 december 2022 13:20 NPO 1 67 min

MAX Kerstconcert

Carrie ten Napel en Jan Slagter presenteren een uiteenlopend muzikaal programma. Het thema van het concert is ‘omkijken naar elkaar’. Op het sfeervolle podium staan onder anderen Matt Simons, Roxeanne Hazes, Tineke Schouten, Berget Lewis en Guus Meeuwis.

Tijdens het MAX Kerstconcert zingt Matt Simons het prachtige We Can Do Better. En een uniek duet tussen Channah Hewitt en Pia Douwes, speciaal bij MAX zingen zij Mijn Droom. Het prachtige lied komt uit de musical Les Misérables, waarin Channah momenteel schittert. Pia ging haar voor in 1991. Roxeanne Hazes zingt Ooit Komt Nooit Meer, Tineke Schouten brengt Droog Je Tranen, Sílvia Sequeira - de winnares van ARIA - treedt op met Habanera, Glen & zijn zoon Jaïr Faria zingen A Change Is Gonna Come en Guus Meeuwis speelt het nummer Stap Voor Stap. Natuurlijk mogen ook de nodige kerstnummers niet ontbreken. The Dutch Tenors treden op met First Noël en het feest is compleet met Pearl Jozefzoon en Elske DeWall op het podium. Zij zingen respectievelijk O Kom, O Kom, Immanuël en Thank God It’s Christmas.

Het concert staat onder de muzikale begeleiding van The European Pop Orchestra met dirigent Guido Dieteren, ook wel bekend als 'The Maestro'. Samen met Guido brengt Wendy Kokkelkoren het nummer All Of Me ten gehore. En ook het ZO! Gospel Choir is weer van de partij. Samen met Berget Lewis en Shirma Rouse zingen zij een Christmas Medley.