Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Ma 9 september 2019 12:30 NPO 1 16 min
Herhaald op 31 augustus 2020 NPO 1

Pasta met gehaktballen in romige doperwtensaus

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we pasta met gehaktballen in romige doperwtensaus.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we pasta met gehaktballen in romige doperwtensaus.

Deze pasta wordt gegeten met een lauwwarme saus op basis van doperwten en ricotta. De ricotta zorgt voor een lekkere romige smaak. En de gehaktballetjes gevuld met mozzarella maken het helemaal af.