Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Di 1 oktober 2019 15:20 NPO 1 16 min
Herhaald op 22 september 2020 NPO 1

Bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we bloemkoolrisotto met warmgerookte zalm.

Van risotto wordt vaak gedacht dat het een hele klus is om te maken. Maar eigenlijk valt dat wel mee. Het vraagt wat geduld, maar verder bereidt het zich vanzelf door de bouillon. Sandra combineert deze risotto met bloemkool en warmgerookte zalm.