Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 21 augustus 2017 20:35 NPO 1 46 min

Ziek tijdens een verre reis

Tijdens een cruise naar de Zuidpool wordt de 66-jarige Atie ernstig ziek. En vliegtuigmaatschappijen geven niet thuis als passagiers vergoedingen voor vertragingen willen claimen.

Tijdens een cruise naar de Zuidpool wordt de 66-jarige Atie ernstig ziek. De bemanning van het schip moet alles op alles zetten om haar op tijd in een ziekenhuis te krijgen. Wat moet je doen wanneer zoiets als dit je overkomt? Yda geeft een toelichting.

Nederland telt 650 duizend eigenaren van campers, caravans en boten met een ingebouwde watertank. Ze vullen die tanks regelmatig met kraanwater en gaan er vanuit dat dit prima te gebruiken is. Maar dat is lang niet altijd het geval, bacteriën in de watertank kunnen u behoorlijk ziek maken. Wij namen de proef op de som.

Jaarlijks worden veel Nederlanders in het buitenland beroofd door zakkenrollers. Vooral in de grote steden maak je kans om slachtoffer te worden. Wij laten zien welke trucs ze gebruiken.

In een van onze eerdere afleveringen besteedden we uitgebreid aandacht aan de klantenservice van luchtvaartmaatschappij Air Berlin. Die uitzending heeft nogal wat los gemaakt, we kregen vele reacties van andere reizigers met hetzelfde probleem. Daarom duiken we er weer in.

Onze mysteryguest bezoekt dit jaar hotels waar hij eerder logeerde en die een nieuw bezoekje verdienen. Dit keer reist hij af naar Amsterdam.