tineke de nooij

De TinekePodcast #1: Tineke vertelt uiteenlopende verhalen uit haar leven

In het 2e seizoen van De TinekePodcast  van MAX dj-Tineke de Nooij geeft Tineke wederom een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen en anekdotes waarin Tineke vertelt over wat haar bezighoudt: haar familie, haar katten, de dingen waar ze zich over verbaast en verwondert, de actualiteiten, herinneringen aan oud-collega’s, en maatschappelijke thema’s.

Aflevering 1

Na eerdere openhartige gesprekken met onder meer Henk Westbroek, Anneke Grönloh en Viola Holt neemt Tineke ook nu geen blad voor haar mond, dus eerlijk en recht uit het hart wordt het zeker ook weer. In de eerste aflevering neemt Tineke een oude verhalenbundel mee die ze van zolder heeft gehaald. Ze vertelt een paar schitterende waargebeurde anekdotes, waaronder een behoorlijk emotioneel verhaal.

Beluister de aflevering

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een reactie

Reacties (2)

    Randy says:

    Tineke, toen wij voor de eerste keer naar Turkije gingen, was u er een week voor ons geweest. Zij vonden blijkbaar dat ik heel veel op uw lijk want ik werd steeds Tineke genoemd en ze wilden aan ons toen van alles laten zien. We kwamen o.a. in een moskee , maar ook bij mensen thuis waar we lekkere appelthee te drinken kregen.

    ELIONORA says:

    GOEDE-MORGEN TINEKE….
    IK BEN EEN SLECHTE SLAAPSTER DUS…..GING IK EVEN ACHTER DE COMPUTER ZITTEN OM OP DE SITE VAN MAX TE KIJKEN,EN LAS IK IETS OVER PODCAST, WANT DAAR WIST IK HELEMAAL NIETS VAN….IK KLIKTE OP DE NAAM VAN TINEKE (DIE IK AL JÁREN BELUISTER OP RADIO 5) EN HEB HÉÉRLIJK ZITTEN LUISTEREN EN TE GENIETEN VAN DE LEUKE KORTE VERHAALTJES DIE ZIJ ZO LEUK OP HÁÁR WIJZE KAN VERTELLEN!! TINEKE DANK JE WEL …IK GA DIT ZÉKER MEER DOEN, MAAR NÚ DUIK IK TOCH NOG EEN PAAR UURTJES M´N BED IN BIJ MANLIEF…DIE HEERLIJK LIGT TE KNORREN. HARTELIJKE GROETJES….van Elionora (81jr)