Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Column

Emina Zorlak

Culinair journalist Emina Zorlak ontwikkelt al jong een passie voor eten. Naast haar passie voor eten klopt haar hart ook sneller voor media. Die 2 komen als zij betrokken wordt bij de opstart van 24Kitchen. Daar leert ze de fijne kneepjes van receptenontwikkelaar. Na 24Kitchen werkt ze mee aan kookprogramma’s van RTL de VPRO en MAX. Hier bedenkt ze de recepten voor Kook mee met MAX, Bak mee met MAX, Makan mee met MAX en heeft ze een eigen kookrubriek in de app van Heel Holland Bakt en hier op MAX Vandaag: Dit kookt MAX Vandaag. Kijk voor de columns van al onze columnisten op deze pagina.

Verse palmkool op een plank.
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Van palmkool (cavolo nero) smult Popeye in de winter!’
Kweeappels en membrillo op een plank doen denken aan oktober
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘De kweeappel en -peer zijn een ode aan oktober’
De democratische supermarkt met groenten naar keuze
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Een democratische supermarkt, dat zou toch geweldig zijn?!’
Venkel
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Venkel en de marathon hebben meer gemeen dan u denkt’
Banoffee: Tour de France-taart met zoete melk
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Zegt u Tour de France, dan zegt u banaan, koffie, Zoetemelk… Kortom: banoffee, de ultieme taart!
Wortel hotdog
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Is de wortel-hotdog de nieuwe EK-trend?’
Andijvie
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Andijvie is niet een figurant op het bord, maar een heuse hoofdrol!’
Honing
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘We hebben honing te danken aan een sierlijke dans!’
Raapstelen
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Het voorjaar mag beginnen met deze zwierige meisjes, want er zijn weer raapstelen!’
Peulvruchten
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Vroeger at men slimmer, laten we daarvan leren!
Knoflook
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Een eerbetoon aan de knoflook!’
Knolselderij
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Beoordeel de knolselderij niet op zijn uiterlijk!’
Vorige1234567Volgende
Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • Meldpunt Actueel
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring