elles de bruin

Elles de Bruin: help ons helpen

Aansluitend op het MAX-consumentenprogramma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: Elles roept op Meldpunt te helpen.

Nieuw seizoen

In 2022 komt het tv-programma Meldpunt terug en dat is hard nodig ook. U weet ons nog steeds te vinden met problemen waar u tegenaan loopt. En wij proberen u te helpen de problemen op te lossen of op zijn minst aandacht te besteden aan die problemen. In deze lastige tijden van corona is dat meer dan ooit nodig.

We hebben een nieuw kabinet, met goede voornemens, maar er zullen ook onder Rutte 4 nog steeds mensen tussen de raderen van het systeem terechtkomen. Onderwerpen als de verschraling van de zorg, de pensioenen, overlast van houtstook, de problemen rond digitalisering en oplichting; ook komend jaar zal het weer allemaal in onze uitzendingen langskomen.

Help met helpen

En niet te vergeten de kwesties die via de MAX Ombudsman en de Soresdienst binnenkomen. In veel gevallen kan onze redactie erin duiken en het verschil maken en bewerkstelligen dat overheid en bedrijven beter gaan opletten. Daarom is het superbelangrijk dat u ons blijft voeden met verhalen en onderwerpen.
U mag ons mailen op meldpunt@omroepmax.nl, maar u kunt ook een brief sturen naar: Omroep MAX, Redactie Meldpunt, Postbus 518, 1200 AM Hilversum. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.

Meldpunt, vanaf 7 januari 2022. 1e 3 weken om 20.05 uur op NPO 2. Vanaf 28 januari wordt het aanvangstijdstip 19.50 uur op NPO 2.

Geef een antwoord