Bloemkoolwafels met avocadocrème van Sandra Ysbrandy
Met groenten kunt u oneindig veel gerechtjes maken. Wat dacht u van een bloemkoolwafel met avocado en gerookte zalm. Erg…
MeerKerstmarkten populair en steeds vaker in Dickenssfeer
Kerstmarkten zijn razend populair. Moeten we voorheen nog naar Duitsland om de markten te bezoeken, tegenwoordig hoeven we er niet…
MeerAlle cadeauregels op een rijtje
Geeft en krijgt u ook cadeaus tijdens de feestdagen? Altijd goed om dan de garantieregels paraat te hebben. Hieronder zetten…
MeerRaad Gevraagd: “mijn overburen versieren de voortuin te uitbundig”
Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze…
MeerCoquille met mango-avocado salsa van Maik Galenkamp
Maik Galenkamp maakt in de keuken van Tijd voor MAX een voorgerecht. Eenvoudig te bereiden en heerlijk van smaak. De…
MeerManifest Henk Blanken: ‘Mijn dood is niet van mij’
Journalist en schrijver Henk Blanken heeft Parkinson. Sinds hij dit weet, weet hij ook dat hij een grote kans heeft…
MeerGeen vogels in de tuin? Dat kan hierdoor komen
Heeft u wel vogelvoer in de tuin of op het balkon, maar geen vogels? U bent niet de enige. Vogels…
MeerSpeel de eerste MAX Vandaag feestdagen-puzzel!
De decembermaand staat op de MAX Vandaag website geheel in het teken van de feestdagen! Daarom kunt u in december…
MeerDeel uw beste recept met MAX Vandaag
Op MAX Vandaag publiceren wij dagelijks recepten, meestal van bekendere koks. Omdat het ons ook zo leuk lijkt om de…
MeerGerookte zalm van Bart van Olphen
Volgens Bart van Olphen is gerookte zalm echt iets voor de feestdagen. Kies voor wilde gerookte zalm. Die is en…
Meer