Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Column

Emina Zorlak

Culinair journalist Emina Zorlak ontwikkelt al jong een passie voor eten. Naast haar passie voor eten klopt haar hart ook sneller voor media. Die 2 komen als zij betrokken wordt bij de opstart van 24Kitchen. Daar leert ze de fijne kneepjes van receptenontwikkelaar. Na 24Kitchen werkt ze mee aan kookprogramma’s van RTL de VPRO en MAX. Hier bedenkt ze de recepten voor Kook mee met MAX, Bak mee met MAX, Makan mee met MAX en heeft ze een eigen kookrubriek in de app van Heel Holland Bakt en hier op MAX Vandaag: Dit kookt MAX Vandaag. Kijk voor de columns van al onze columnisten op deze pagina.

koffie drinken
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘De koffie wordt nu duur gedronken, maar ik heb een bijzonder lekker alternatief’
Verse soep is als thuis, roeren in de soep.
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Wat heeft u nodig om u thuis te voelen?’
Voor jezelf koken is een vorm van zelfliefde.
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Koken voor uzelf is de grootste vorm van zelfliefde en rebellie!’
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Frambozen zijn afscheidskusjes van de zomer’
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Tomaat is de liefdesappel die piekt in de maand juli, het vermomde goud voor het hart’
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Haricots verts zorgen voor het stukje ‘je ne sais quoi’ op het bord’
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘De snijbiet is een uit de grond getrokken regenboog’
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘De pinda is voedzaam en veelzijdig!’
Winterpostelein in een vergiet.
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Winterpostelein, een buitengewone bladgroente!’
boerenkoolspruit, combinatie van boerenkool en spruitjes
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘de boerenkoolspruit, het liefdeskind van… jawel, de boerenkool en spruitjes!’
Nacho's met pepers en saus op een bord, tradities en rituelen
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘Tradities en rituelen koppelen aan gerechten is van onschatbare waarde!’
recept voor een hartige oliebol
Dit kookt MAX Vandaag
Column
Emina Zorlak
Emina Zorlak: ‘De oliebol als eetbaar symbool voor geluk’
1234567Volgende
Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • Meldpunt Actueel
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring