We zijn er Bijna! 2022

We zijn er Bijna! 2022 via Cuenca naar Tarragona

In de nieuwe reeks van We zijn er Bijna! trekken 24 gepensioneerde echtparen in een georganiseerde groepsreis met caravan of camper dwars door de Spaanse binnenlanden. In 33 dagen doen ze 13 campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. Via de Spaanse hoogvlakte trekt de groep naar het zuidelijke Andalusië en na een kleine 3000 kilometer eindigt de vakantie aan de Middellandse Zee vlakbij Tarragona. Martine van Os reist mee en volgt de belevenissen van de vakantiegangers.

Via Cuenca naar Tarragona

In de laatste uitzending van We zijn er Bijna! wordt er gestreden om de 1e plaats in de jeu de boules competitie. Maar voor het zover is, hebben de deelnemers een paar lange reisdagen voor de boeg. Vanuit de bergen in het zuiden reizen ze met een tussenstop in de verrassende stad Cuenca, beroemd vanwege de hangende rotshuizen, naar de slotcamping aan de Middellandse Zee in de buurt van Tarragona.

Slotavond

De auto van Jan en Willy die het al 2 keer heeft begeven, houdt er nu definitief mee op. Op één van de reisdagen stranden ze met pech langs de kant van de weg. Ze kunnen de groep helaas niet volgen en blijven geëmotioneerd  achter in afwachting van reparatie van de auto. Onder leiding van Ineke wordt er een koor gevormd om op de slotavond een danklied te zingen voor reisleiders Ger en Evelyne.

Volg de route van We zijn er Bijna! 2022

In vrijheid en met plezier reizen en bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Daarom volgt MAX met We zijn er Bijna! reislustige 50-plussers die onder deskundige begeleiding nieuwe gebieden verkennen. Op een onbezorgde manier wordt er in groepsverband met eigen camper of caravan een kampeerreis gemaakt.

Wilt u de route volgen? Kijk dan op de routekaart en op de overzichtspagina is nog veel meer te zien. Zo stellen reisleiders Ger en Evelyne zich aan u voor.

Aflevering 4 van We zijn er Bijna! door Spanje is te zien op dinsdag 6 september 2022 om 21.20 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reactie

    Poemel says:

    Zou graag de routekaart van de Spanje reis dit jaar zien. Helaas zie ik die niet alleen de caravans